×
Casa Querencia

Casa Querencia

location_on Vleteren

Hier aan de rand van de Sint-Sixtusbossen ontwaak je met het opgewekte gezang van vogels. Uitkijkend door je raam zie je misschien wel enkele reeën grazen aan de rand van het bos. Deze ervaring krijg je bij een bezoek aan B&B Casa Querencia. Met een uitgebreid ontbijt in de ochtend ben je klaar voor de dag.

Wat de rest van de dag betreft, is het helemaal aan jou om te bepalen hoe je wilt genieten van onze bed and breakfast. Wil je ontspannen in de sauna? Baantjes trekken in het verwarmde zwembad? Met de fiets de Westhoek ontdekken? Of ben je meer geïnteresseerd in het verkennen van de prachtige omgeving rond de Sint-Sixtusabdij met je wandelschoenen aan? We bieden voor elk wat wils!

Zoals je waarschijnlijk al aanvoelt, bij B&B Casa Querencia vind je volledige rust en ontspanning. Het is een unieke thuis waar je helemaal jezelf kunt zijn. Hier begint elke dag als een sprookje.

Om jouw rust volledig te garanderen, is er beslist om enkel volwassen gasten te ontvangen. Bij Casa Querencia is iedereen vanaf 18 van harte welkom.

Impressies

Wandel- en fietsroutes in de buurt

Ben je opzoek naar een wandeling in de buurt van de Casa Querencia ?
Bekijk hieronder de dichtsbijzijnde wandel- en fietsroutes.

Poperinge • 8.6 km

directions_walk Provenade

Roesbrugge-Haringe • 7.1 km

directions_walk Dode IJzerwandelroute

Westouter • 12.9 km

directions_walk Stiltepad

Langemark-Poelkapelle • 11.8 km

directions_walk Bakelandtpad Langemark

Langemark-Poelkapelle • 49.8 km

directions_bike Bakelandtfietsroute

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis wandel- en fietsinspiratie.