Fietsroutes in de buurt

Fietsen in de buurt

Ben je op zoek naar een leuke fietsroute in de buurt van jouw huis? Of ben je een weekendje weg en zoek je een route in de omgeving van het B&B of vakantiehuisje? Vlaanderen biedt een schat aan fietsmogelijkheden en heeft voor ieder wat wils. In elke provincie zijn diverse fietsregio's en fietsnetwerken te vinden, allemaal goed uitgestippeld en onderhouden.

Op onze website hebben we honderden fietsroutes staan, zodat je een goed overzicht hebt. Veel mensen zijn zich niet bewust van de fietsmogelijkheden in hun eigen omgeving. Door Corona zijn velen van ons op ontdekking gegaan in onze eigen buurt en vaak verrast door de schoonheid ervan. In Vlaanderen hoef je geen honderden kilometers te rijden om een prachtige fietsroute te vinden.

Je kunt deze routes zoeken op provincie, regio, fietsnetwerk, of gebruik maken van onze handige zoekfunctie.

Zoek in jouw buurt

Fietsroute zoeken op gemeente

Fietsen is een geweldige manier om aan je dagelijkse beweging te komen. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie hebben we een actieve levensstijl nodig om gezond en fit te blijven, en het draagt ook bij aan ons algehele welzijn. Mensen met een actieve baan halen dit doorgaans wel, maar wie een zittende baan heeft, komt vaak niet aan voldoende beweging overdag. Zelf probeer ik 's avonds nog een fietstochtje te maken, maar merk vaak dat ik telkens hetzelfde rondje doe. Daarom is deze website zo handig, om nieuwe fietsroutes in de buurt te ontdekken en te verkennen. Met onze handige zoekfunctie kun je eenvoudig routes vinden die starten in jouw gemeente, zodat je altijd nieuwe plekken kunt ontdekken en je fitheidsdoel kunt behalen. Ben jij klaar om jouw dagelijkse dosis fietsen te halen? Ga snel op zoek en geniet van de rit!

West-Vlaanderen

West-Vlaanderen

Ontdek hier de meest prachtige fietsroutes in West-Vlaanderen. Verken de schilderachtige Westhoek, fiets langs de kustlijn of verken het idyllische landschap van het Brugse Ommeland. Ervaar de natuurlijke schoonheid die deze provincie te bieden heeft terwijl je op de fiets geniet van de omgeving.

Oost-Vlaanderen

Oost-Vlaanderen

Wil je fietsen in Oost-Vlaanderen en de groene pracht van deze provincie verkennen? Op deze pagina kun je onze uitgebreide verzameling fietsroutes en paden in Oost-Vlaanderen verkennen en de beste routes in de regio ontdekken. Blader door de tips en foto's van andere gebruikers om jouw ideale route te vinden.

Vlaams-Brabant

Vlaams-Brabant

Ben je op zoek naar een korte fietstocht van enkele kilometers of verkies je eerder een lange afstandstocht in Vlaams-Brabant? Ontdek hier onze volledige lijst van fietsroutes in Vlaams-Brabant. Zo kun je de mooiste routes in de buurt verkennen en genieten van al het prachtigs dat deze regio te bieden heeft.

Antwerpen

Antwerpen

Ontdek de prachtige omgeving van Antwerpen via een van onze vele fietsroutes. In Antwerpen vind je diverse natuurlijke gebieden met bossen, heidevlaktes, valleien en rivieren. Zoek een fietsroute in de buurt van Antwerpen met de gewenste afstand, zodat je kunt genieten van een ontspannende fietstocht door dit mooie landschap.

Limburg

Limburg

Limburg is een parel van natuurlijke schoonheid in België, met een divers landschap dat perfect is om per fiets te verkennen. Of je nu van rustige fietstochten door het groen houdt of juist van lange afstanden, Limburg heeft voor elke fietser iets te bieden. Geniet van het landschap tijdens een ontspannende fietstocht en ontdek de prachtige omgeving op jouw eigen tempo.