Over ons

Routezoeker = Thibeau & Jan

In onze hedendaagse maatschappij heeft iedereen nood aan wat ontspanning. Wandelen, fietsen of een uitstapje zijn de ideale manieren om deze ontspanning te nemen. Routezoeker wil een inspiratieplatform zijn om DE ideale route te vinden in jouw buurt. Naast de wandel- en fietsroutes wil routezoeker ook de leukste hotspots en logies tonen in de buurt van de routes.

Om het jullie gemakkelijk te maken, hebben we dit allemaal opgedeeld in deze groepen:

Houd ons in de gaten voor nieuwe routes in de buurt en tips. Schrijf je in op onze nieuwsbrief, volg ons op Instagram en Facebook.

Thibeau

Thibeau

Medeoprichter

Levensgenieter met een passie voor wandelen. Na een aantal jaar in het buitenland te werken met plezier terug in België wat leidde tot een ontdekkingstocht in eigen land. In het dagelijks leven aankoper in de standenbouw bij Creaplan en trotse peter van Maurice. Verder een omnisporter, quizzer en duiker.

Jan

Medeoprichter

Man van Claudia, papa van Maurice & Marcel en trotse peter van Emiel. In het dagelijkse leven Digitaal Marketeer bij PharmaPets en oprichter van Quizvragen.eu. Naast nerd ook fan van (korte en lange) wandeltochten, pingpong en met vrienden een quiz mee te pikken.

Jan

Deze site gebruikt cookies. Als je op “accepteren” klikt, ga je hiermee akkoord. Meer info