×

Fietsroutes in Limburg

Geniet in Limburg van zo’n 2000 km aan verharde veilige fietspaden die grotendeels autovrij zijn. Dankzij het handige fietsnetwerk kan je met een gerust gemoed van knooppunt tot knooppunt fietsen of gewoon genieten van een uitgestippelde route. Kortom Limburg is een waar fietsparadijs, je kan hier genieten van de rust en de natuur die hier te vinden zijn maar ook heerlijk genieten van de tussenstops onderweg.

Lekker genieten in het paradijselijk fietsroutenetwerk Limburg

De provincie Limburg heeft door de jaren heen flink aan de weg getimmerd en dat heeft geresulteerd in prachtige verharde fietspaden en verhoogd fietscomfort. Niet voor niets wordt Limburg het fietsparadijs genoemd, want als fietsfanaat kunt u zich heerlijk vrij voelen tijdens de fietstochten Limburg. Terwijl u geniet van idyllische plaatjes en prachtige tussenstops, kunt u zich heerlijk te goed doen aan typisch Limburgse lekkernijen. Fietsen in Limburg is dus een waar genot voor al uw zintuigen!

Fietsroutes

Regio's in Limburg

Op onze website vindt u niet alleen het prachtige fietsnetwerk Limburg, maar ook avontuurlijke fietstochten. U kunt heel praktisch zoeken naar fietsroutes, omdat we een handige indeling hebben gemaakt per Limburgs streekgebied.

Door op de betreffende streek te klikken, ziet u alle fietstochten in die streek die we beschikbaar hebben. Zo kunt u heel gemakkelijk de perfecte fietsroute uitkiezen dat aansluit op uw fietsdoel. Of misschien wilt u ze wel allemaal gaan ervaren! Elke streek heeft namelijk zijn eigen charme en bijzonderheden. Met ruim dertig fietstochten Limburg die wij op onze website ter beschikking hebben, kunt u heerlijk gaan genieten van alle facetten dat fietsen in Limburg te bieden heeft. Per streek vertellen we kort wat u zoal mag verwachten van de betreffende streek en wat de specifieke karakteristieken zijn, die u onderweg gaat tegenkomen.  • Bosland
  • Haspengouw
  • Maasland
  • Limburgse Kempen
  • Hageland
  • Voerstreek

Leuke logies in Limburg

B&B • Peer

B&B Kleinbeekhoeve

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis wandel- en fietsinspiratie.