×

Fietsroutes in Vlaanderen

Ben je opzoek naar jouw volgende fietsroute om even te genieten van een deugddoende fietstocht? Wij hebben alle fietsroutes van Vlaanderen in een overzichtelijke lijst gegoten. Bekijk de routes per provincie of ga op zoek naar jouw volgende tocht via onze kaart.

West-Vlaanderen

West-Vlaanderen heeft heel wat mooie wandelroutes in petto. Ontdek de Belgische kust of duik in het oorlogsverleden in de Westhoek. Vergeet ook niet het groene Brugse Ommeland.

120 routes

Oost-Vlaanderen

Ontdek het groene Oost-Vlaanderen te voet en geniet van deze prachtige provincie. Ontdek de heuvelachtige Vlaamse Ardennen of de streek langs de Leie en de Schelde.

104 routes

Vlaams-Brabant

Vlaams- Brabant dat is wandelen doorheen de streken. Hier in het hartje van België kan je als wandelaar je uitleven en op ware ontdekkingstocht gaan in eigen land. Deze provincie biedt voor iedere wandelaar wel wat. Nu is het aan jou om deze te ontdekken.

44 routes

Limburg

Ontdek het mooie Haspengouw, zeker in de voorjaar tijdens de bloemsems. Bewandel de Voerstreek of ga op stap in het noorden in de Limburgse Kempen met zijn mooie natuur.

37 routes • © Peter Baas

Antwerpen

Welkom in Antwerpen de provincie van t’stad maar ook van de prachtige Kempen hier in Antwerpen ga je op ontdekking in de Heide waar de natuur toch altijd net iets anders is maar ook het erfgoed van de steden als Antwerpen en Mechelen is zeker de moeite om in je op te nemen tijdens je zaligmakende wandeltocht.

38 routes

Top 10 fietsroutes in Vlaanderen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis wandel- en fietsinspiratie.