Wandelroutes in Vlaanderen

Bekijk onze 876 wandelroutes in Vlaanderen

Ben je opzoek naar jouw volgende wandelroute om even te genieten van een deugddoende wanndeling? Wij hebben alle wandelignen van Vlaanderen in een overzichtelijke lijst gegoten. Bekijk de routes per provincie of ga op zoek naar jouw volgende tocht via onze kaart. We proberen de wandelroutes zo goed mogelijk te voorzien van de laatste informatie, foto's en gpx bestanden. Wil je ook bijdragen en ons helpen met onze verzameling te verbeteren? Neem dan contact op met ons. Je kan ook eenvoudig een review schrijven en zo andere wandelaars inspireren voor hun volgende tocht.

Wandelingen West-Vlaanderen
West-Vlaanderen

152 wandelingen in West-Vlaanderen

West-Vlaanderen heeft heel wat mooie wandelroutes in petto. Ontdek de Belgische kust of duik in het oorlogsverleden in de Westhoek. Vergeet ook niet het groene Brugse Ommeland.

Wandelingen Oost-Vlaanderen
Oost-Vlaanderen

172 wandelroutes in Oost-Vlaanderen

Ontdek het groene Oost-Vlaanderen te voet en geniet van deze prachtige provincie. Ontdek de heuvelachtige Vlaamse Ardennen of de streek langs de Leie en de Schelde.

Wandelingen Limburg
Limburg

184 routes in Limburg

Ontdek het mooie Haspengouw, zeker in de voorjaar tijdens de bloemsems. Bewandel de Voerstreek of ga op stap in het noorden in de Limburgse Kempen met zijn mooie natuur.

Wandelroutes Vlaams-Brabant
Vlaams-Brabant

234 tochten in Vlaams-Brabant

Vlaams- Brabant dat is wandelen doorheen de streken. Hier in het hartje van België kan je als wandelaar je uitleven en op ware ontdekkingstocht gaan in eigen land. Deze provincie biedt voor iedere wandelaar wel wat. Nu is het aan jou om deze te ontdekken.

Wandelingen Antwerpen
Antwerpen

134 wandelingen in Antwerpen

Welkom in Antwerpen de provincie van t’stad maar ook van de prachtige Kempen hier in Antwerpen ga je op ontdekking in de Heide waar de natuur toch altijd net iets anders is maar ook het erfgoed van de steden als Antwerpen en Mechelen is zeker de moeite om in je op te nemen tijdens je zaligmakende wandeltocht.

Deze site gebruikt cookies. Als je op “accepteren” klikt, ga je hiermee akkoord. Meer info