×
KoppenHerberg

KoppenHerberg

location_on Oudenaarde

De KoppenHerberg, dat is logeren in een postkaart met adembenemend zicht op de Vlaamse Ardennen. Gelegen op de flank van de befaamde Koppenberg in Oudenaarde, verwelkomen de woning en de grote tuin je onmiddellijk met een uniek vergezicht. De KoppenHerberg heeft een exclusieve en paradijselijke ligging. Een oase van rust en natuur waar je naar hartenlust kan wandelen, fietsen, joggen, de regio ontdekken of gewoonweg genieten en onthaasten. De splinternieuwe buitensauna en -douche, omgeven door groen en lavendel, maken jouw verblijf hier onvergetelijk. Toerisme Vlaanderen bekroonde de KoppenHerberg dan ook met 5 sterren.

Impressies

In deze luxueuze en gezellig ingerichte vakantiewoning kan je comfortabel verblijven met maximum 15 personen. Met maar liefst 7 slaapkamers, 6 douchemogelijkheden, 4 toiletten, een moderne keuken en een ruime leefruimte met prachtig uitzicht, geniet je van alle faciliteiten voor een geslaagd verblijf. Daarnaast zetten we in op een kindvriendelijk verblijf en optimale toegankelijkheid voor minder mobiele personen en rolstoelgebruikers.

In de KoppenHerberg geniet je van de magie van de regio. Bewegen, bezoeken, ontdekken en proeven: het kan hier allemaal. De KoppenHerberg ligt op verschillende officiële en bewegwijzerde fiets-, mountainbike- en wandelroutes. Alle natuurliefhebbers kunnen hier oneindig veel mooie plekjes ontdekken, met de KoppenHerberg als uitvalsbasis.
Bovendien passeren De Ronde van Vlaanderen, de E3-Harelbeke en de Koppenbergcross aan de KoppenHerberg. Een unieke locatie voor alle actieve en passieve wierliefhebbers, die daarenboven wielergeschiedenis ademt!

De KoppenHerberg ligt op verschillende officiële en bewegwijzerde fiets-, mountainbike- en wandelroutes. Alle (actieve) natuurliefhebbers kunnen hier oneindig veel mooie plekjes ontdekken, met de KoppenHerberg als uitvalsbasis.

Wandel- en fietsroutes in de buurt

Ben je opzoek naar een wandeling in de buurt van de KoppenHerberg?
Bekijk hieronder de dichtsbijzijnde wandel- en fietsroutes.

Wortegem-Petegem • 47.4 km

directions_bike Kouter fietsroute

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis wandel- en fietsinspiratie.