KoppenHerberg

Rotelenberg 33, 9700 Oudenaarde (Melden)

Vakantiehuis

15 personen

Oudenaarde (Melden)

Wellness




De KoppenHerberg, dat is logeren in een postkaart met adembenemend zicht op de Vlaamse Ardennen. Gelegen op de flank van de befaamde Koppenberg in Oudenaarde, verwelkomen de woning en de grote tuin je onmiddellijk met een uniek vergezicht. De KoppenHerberg heeft een exclusieve en paradijselijke ligging. Een oase van rust en natuur waar je naar hartenlust kan wandelen, fietsen, joggen, de regio ontdekken of gewoonweg genieten en onthaasten. De splinternieuwe buitensauna en -douche, omgeven door groen en lavendel, maken jouw verblijf hier onvergetelijk. Toerisme Vlaanderen bekroonde de KoppenHerberg dan ook met 5 sterren.



In deze luxueuze en gezellig ingerichte vakantiewoning kan je comfortabel verblijven met maximum 15 personen. Met maar liefst 7 slaapkamers, 6 douchemogelijkheden, 4 toiletten, een moderne keuken en een ruime leefruimte met prachtig uitzicht, geniet je van alle faciliteiten voor een geslaagd verblijf. Daarnaast zetten we in op een kindvriendelijk verblijf en optimale toegankelijkheid voor minder mobiele personen en rolstoelgebruikers.

In de KoppenHerberg geniet je van de magie van de regio. Bewegen, bezoeken, ontdekken en proeven: het kan hier allemaal. De KoppenHerberg ligt op verschillende officiële en bewegwijzerde fiets-, mountainbike- en wandelroutes. Alle natuurliefhebbers kunnen hier oneindig veel mooie plekjes ontdekken, met de KoppenHerberg als uitvalsbasis.
Bovendien passeren De Ronde van Vlaanderen, de E3-Harelbeke en de Koppenbergcross aan de KoppenHerberg. Een unieke locatie voor alle actieve en passieve wierliefhebbers, die daarenboven wielergeschiedenis ademt!

De KoppenHerberg ligt op verschillende officiële en bewegwijzerde fiets-, mountainbike- en wandelroutes. Alle (actieve) natuurliefhebbers kunnen hier oneindig veel mooie plekjes ontdekken, met de KoppenHerberg als uitvalsbasis.



Wandel- en fietsroutes in de buurt van KoppenHerberg

Rond De Koppenberg Wandelroute
Langs De Hellingen Van De Ronde Wandelroute
Tussen Koppenberg en Kortekeer wandelroute
Kouterroute
Scheldekant Wandelroute Lus 2
Kuitenbijters fietsroute
Schelde fietsroute
In het wiel van Adriaen Brouwer fietsroute
Scheldevallei fietsroute 3
Langs berg en kapel wandelroute
Panorama Wandelroute
Op Het Dak Van De Vlaamse Ardennen Wandelroute
50 tinten groen in Grijsloke
Pedaal Wandelroute
Langs De Heuvels Van De Ronde Wandelroute
Wandelen In Bos T Ename Wandelroute
Taalgrenswandelroute
Wandelwalhalla Challenge Wandelroute
Heksen Wandelroute
Geuzentorenpad
Verrassende plekjes in Tiegem
Gapersroute
Kabouter Wandelroute

Deze site gebruikt cookies. Als je op “accepteren” klikt, ga je hiermee akkoord. Meer info