×
De kunst in Kapellenwandelroute select_check_box

© Routezoeker

directions_walk

De kunst in Kapellenwandelroute

Wandelroute vanuit Maarkedal

Deze wandelroute is volledig gewijd aan erfgoed en kunst. K.I.K., oftewel Kunst in Kapellen, is ontstaan uit de inspiratie van Ivan Adriaenssens en zijn collega's van de kerngroep cultuur. In samenwerking met 18 getalenteerde kunstenaars uit Maarkedal hebben ze nieuw leven gebracht in de sfeervolle kapellen en nissen, die een intrinsiek onderdeel zijn van ons landschap.

De start van de wandelroute bevindt zich bij de kerk in Kerkem. Met een lengte van 15,4 km neemt deze route je mee langs 13 prachtige kapellen en nissen. Elke stap biedt een unieke kans om te genieten van kunstzinnige schoonheid en historisch erfgoed.

Tijdens de wandeling ervaar je de harmonie tussen kunst en natuur, terwijl de creatieve werken van lokale kunstenaars de kapellen en nissen verrijken. Het is een tocht vol ontdekking en verwondering, waar je kunt genieten van de kunstwerken te midden van de serene omgeving.

Of je nu een kunstliefhebber bent, geïnteresseerd bent in erfgoed of gewoon wilt genieten van een rustige wandeling door een betoverend landschap, de K.I.K.-wandelroute belooft een buitengewone ervaring te zijn. Ga op pad en laat je betoveren door de magie van kunst en erfgoed in de schilderachtige kapellen en nissen van Maarkedal.

Bekijk meer wandelingen in Maarkedal

Hoe werkt een gpx?
straighten

15.4 km

timer

3 uur 30 min

start
Start- en eindpunt: Sint-Petruskerk Kerkem, Kerkemstraat, Maarkedal
share_location
GPS: 50.7972 3.64923
directions
Aanduiding: GPS of kaart
location_on
Provincie: Oost-Vlaanderen
location_on
arrow_upward
Hoogste punt: 0
arrow_downward
Laagste punt: 0
north_east
Stijging: 0
south_east
Daling: 0


Leuke plaatsjes in de buurt

Vakantiehuis • Oudenaarde

KoppenHerberg

Vakantiehuis • Ronse

Vakantiewoning La Quitapenas

Vakantiehuis • Schorisse

Bosgat Deel 2

Vakantiehuis • Schorisse

Bosgat deel 1

Wandelingen in de buurt

Ben je opzoek naar een wandeling in de buurt van de De kunst in Kapellenwandelroute? Bekijk hieronder de dichtsbijzijnde wandelroutes in en rond Maarkedal.

Wandelingen Oost-Vlaanderen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis wandel- en fietsinspiratie.