B&B Ilmatar 'Clothing Optional'

Tapuitstraat 9 , 8540 Deerlijk
Vanaf 105 euro

B&B

7

Deerlijk

Wellness
B&B Ilmatar ‘Clothing Optional’, Bed & Breakfast en Wellness, verwelkomt u graag in het mooie West-Vlaanderen. B&B Ilmatar is een stille accomodatie waar je kan ontspannen in onze wellnesskamer, een boek lezen op uw eigen terrasje, een glaasje drinken in onze gezellige zitruimte... Uw rust wordt door andere gasten gerespecteerd, dat vinden we belangrijk. Maak vrij gebruik van de buitensauna, verwen uzelf met een zalig bad, een heerlijke buitendouche, laat u verwennen met een heerlijk ontbijt, geniet van een massage. Het kan allemaal bij B&B Ilmatar, wij ontvangen u graag met open armen!

Tijdens de heel persoonlijke en uitgebreide verwelkoming geven we uitleg over ons concept en helpen we je graag verder met het samenstellen van jullie vakantie. Een mooie wandeling, een prachtige fietstocht of een bezoek aan een stad in de buurt. We geven je tips. We proeven samen een zalig streekbier van een brouwerij in de buurt. Zelfs een bezoekje aan de brouwerij kan gepland worden.

B&B Ilmatar is een "Clothing optional B&B". Dit betekent dat je de mogelijkheid hebt om discreet en niet opzichtig of uitdagend, naakt te vertoeven. Je bent welkom als naturist, maar als je liever gekleed blijft, kan dat ook. Dan aanvaard je dat een ander naakt kan zijn. De buitensauna is voor iedereen naakt.Wandel- en fietsroutes in de buurt van B&B Ilmatar 'Clothing Optional'

Toeristisch-literaire fietsroute Deerlijk
Fietsen in de omgeving van Deerlijk
Vichtse wandelroute
MTB Tonteroute
Mortagnewandelroute
Oude Leiewandelroute
Verrassende plekjes rond Otegem
Streuvelswandelroute
Gaverbeekfietsroute
Goedendag fietsroute
Orveytwandelroute
Fietsen langs de Korte Keten
Roland Garros wandelroute
Verrassende plekjes in Tiegem
Argendaalwandelroute
Wandelroute Brouwerij Omer Vander Ghinste
Mirawandelroute
Twee bekenwandelroute
50 tinten groen in Grijsloke
Bevergemroute in Sint-Denijs
MTB Avelgem groene lus
Wandelen vanuit Sint-Denijs
Fietsen langs Leiespots in regio Avelgem
Waterhoek fietsroute
Spierevallei fietsroute
Bouvriewandelroute