×

Wandelroutes in Moorslede

Moorslede, een schilderachtige dorp, verwelkomt wandelliefhebbers met een verscheidenheid aan betoverende routes. Ontdek de natuurlijke schoonheid en rijke geschiedenis van deze regio terwijl je een van de vele wandelpaden verkent.

De Pompeschitterswandelroute strekt zich uit over 8,7 kilometer en biedt een prachtige gelegenheid om de omgeving te verkennen, met pittoreske vergezichten en charmante dorpsgezichten. Voor degenen die van lekker eten houden, is het Bourgondisch wandelpad van 7,4 kilometer ideaal. Geniet van de combinatie van natuurlijke pracht en culinaire geneugten terwijl je wandelt.

Het Pater Lievenswandelpad, met zijn 10 kilometer lange traject, voert je langs historische locaties en biedt inzicht in het lokale erfgoed. Als je een langere wandeling wilt maken, is de Vierkavenboswandelroute van 14,8 kilometer een uitstekende keuze, met zijn weelderige bossen en rustige paden.

Laatste maar niet de minste, de Vallei van de Passendalebeek, een 9,1 kilometer lange route, neemt je mee door een prachtige vallei langs kabbelende beekjes en weelderige weilanden. Wat je wandelvoorkeur ook mag zijn, Moorslede biedt een scala aan betoverende routes om te verkennen, waarbij natuur en geschiedenis hand in hand gaan.

Wandelroutes Moorslede

© Westtoer

6 wandelingen in Moorslede

 1. Pompeschitterswandelroute
  8.7 km
 2. Bourgondisch wandelpad
  7.4 km
 3. Pater Lievenswandelpad
  10 km
 4. Vierkavenboswandelroute
  14.8 km
 5. Vallei van de Passendalebeek
  9.1 km
 6. Van Ronse naar het muziekbos wandelroute
  15.2 km

Dadizele • 8.7 km

Pompeschitterswandelroute

Dadizele • 7.4 km

Bourgondisch wandelpad

Moorslede • 10 km

Pater Lievenswandelpad

Moorslede • 14.8 km

Vierkavenboswandelroute

Moorslede • 9.1 km

Vallei van de Passendalebeek

Bekijk meer routes in en rond Moorslede

Bekijk ze hier

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis wandel- en fietsinspiratie.