PompeschitterswandelroutePompeschitterswandelroute
Toerisme Leiestreek - Jonas Vandecasteele  
   8.7 km ·    1 uur 40 minuten ·    Zeshoekige bordjes · (3)

Wandeling in Dadizele

Pompeschitterswandelroute
De Pompeschitterswandelroute is bijna negen kilomter lang en is goed aangeduid met zeshoekige bordjes. De wandeling start bij gemeentelijk domein ‘t Torreke in Dadizele. De naam Pompeschitters komt van de bijnaam die de inwoners van Dadizele vroeger kregen.  Ontdek ook de Onze-Lieve-Vrouw basseliek in het centrum van het dorp.


  • Regio: Leiestreek

  • Startpunt: Gemeentelijk Domein 't Torreke, Plaats 6, 8890 Dadizele

  • Eindpunt: Gemeentelijk Domein 't Torreke, Plaats 6, 8890 Dadizele

  • Afstand: 8.7 km

  • Tijd: 1 uur 40 minuten

  • Niveau:   

  • Aanduiding: Zeshoekige bordjes

GPX Pompeschitterswandelroute

Pompeschitterswandelroute getest door onze wandelexperts

Review wandeling Pompeschitterswandelroute
Christophe Odent - Ann De Cat

De wandeling begint met een mooie start in Domein het Torreke juist naast de Basiliek in het centrum van Dadizele. Voor de echte natuurliefhebbers zal deze wandeling misschien iets minder zijn, doordat het afwisselend verhard (openbare weg) en niet verhard is. Toch waren wij eigenlijk aangenaam verrast : de wandeling slingert zich tussen de landbouwbedrijven en de open velden rond Dadizele. In ieder geval is het een rustige wandeling waarbij genoten kan worden van het landschap en de vergezichten. De wandeling heeft een mooie afsluiter doorheen het park.


Thibeau

De route begint prachtig in het domein 't Torreke en loopt daarna langs mooie stukjes groen. wij hebben plezier gehad op deze wandeling

Thibeau
Jan

Mooie wandeling. Goed aangeduid met de bordjes langs de route. Mooie natuurwandelinig in de buurt van Dadizele.

Jan


PompeschitterswandelrouteFoto 2 Christophe Odent & Ann De CatFoto 3 Christophe Odent & Ann De CatFoto 4 Christophe Odent & Ann De CatFoto 5 Christophe Odent & Ann De CatFoto 6 Christophe Odent & Ann De CatFoto 7 Christophe Odent & Ann De CatFoto 8 Christophe Odent & Ann De CatFoto 9 Christophe Odent & Ann De CatFoto 10 Christophe Odent & Ann De CatFoto 11 Christophe Odent & Ann De CatFoto 12 Christophe Odent & Ann De CatFoto 13 Christophe Odent & Ann De CatFoto 14 Christophe Odent & Ann De Cat

Wandelingen in de buurt

Wandelingen in West-Vlaanderen

Ben je opzoek naar een wandeling in de buurt van de Pompeschitterswandelroute? Bekijk hieronder de dichtsbijzijnde wandelroutes in en rond Dadizele.