×

Wandelroutes in Lokeren

Lede, een prachtige gemeente in Vlaanderen, nodigt wandelaars uit om de natuurlijke en historische rijkdom van de regio te verkennen via verschillende betoverende wandelroutes. De Molsbroek-Buylaers Wandelroute, met een lengte van 11 kilometer, voert je door het schilderachtige Molsbroek-natuurreservaat en de serene Buylaers-vijver, waar je kunt genieten van weelderige wetlands en de rust van de natuur.

Voor een wandeling met een vleugje spiritualiteit en geschiedenis is er de Kruiskapel Wandelroute, met 11,2 kilometer aan pittoreske paden die leiden naar de charmante Kruiskapel. De route biedt niet alleen natuurschoon, maar ook een diepere verbinding met de lokale geschiedenis.

Voor een ander perspectief op de omgeving kun je de wandelroute van Lokeren naar Daknam verkennen, een tocht van 9,8 kilometer die je meeneemt door landelijke landschappen en je kennis laat maken met het vergeten dorp Daknam.

Het Zevekotenpad in Reningelst, met een lengte van 6,85 kilometer, biedt een ontspannende wandeling langs pittoreske paden. Terwijl het Warandepad in Watou, met 9,3 kilometer, een prachtige bosrijke omgeving biedt voor natuurliefhebbers. Ongeacht je interesse, Lede heeft wandelroutes die de natuurlijke schoonheid en historische schatten van de regio onthullen.

Wandelroutes Lokeren

© David Samyn

3 wandelingen in Lokeren

  1. Molsbroek-Buylaers Wandelroute
    11 km
  2. Kruiskapel wandelroute
    11.2 km
  3. Lokeren naar Daknam, vergeten dorp
    9.8 km

Eksaarde • 11.2 km

Kruiskapel wandelroute

Bekijk meer routes in en rond Lokeren

Bekijk ze hier

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis wandel- en fietsinspiratie.