Wandelen Lokeren

© David Samyn
Wandelroutes in Lokeren

Wandelen in Lokeren

Zin in een deugddoende wandelingen in of rond Lokeren of de omliggende regio in Oost-Vlaanderen te ontdekken? Ontdek en verken de mooiste wandelroutes die deze regio te bieden heeft. Bekijk de details en de kaart van de route en ontdek zo het ideale volgende avontuur.

© David Samyn

Lede, een prachtige gemeente in Vlaanderen, nodigt wandelaars uit om de natuurlijke en historische rijkdom van de regio te verkennen via verschillende betoverende wandelroutes. De Molsbroek-Buylaers Wandelroute, met een lengte van 11 kilometer, voert je door het schilderachtige Molsbroek-natuurreservaat en de serene Buylaers-vijver, waar je kunt genieten van weelderige wetlands en de rust van de natuur.

Voor een wandeling met een vleugje spiritualiteit en geschiedenis is er de Kruiskapel Wandelroute, met 11,2 kilometer aan pittoreske paden die leiden naar de charmante Kruiskapel. De route biedt niet alleen natuurschoon, maar ook een diepere verbinding met de lokale geschiedenis.

Voor een ander perspectief op de omgeving kun je de wandelroute van Lokeren naar Daknam verkennen, een tocht van 9,8 kilometer die je meeneemt door landelijke landschappen en je kennis laat maken met het vergeten dorp Daknam.

Het Zevekotenpad in Reningelst, met een lengte van 6,85 kilometer, biedt een ontspannende wandeling langs pittoreske paden. Terwijl het Warandepad in Watou, met 9,3 kilometer, een prachtige bosrijke omgeving biedt voor natuurliefhebbers. Ongeacht je interesse, Lede heeft wandelroutes die de natuurlijke schoonheid en historische schatten van de regio onthullen.


Ontdek leuke zaken in de buurt van Lokeren.

Geniet van een wandel- of fietsvakantie in Oost-Vlaanderen in één van deze B&B's, hotels of vakantiewoningen.

Bekijk alle logies
B&B De Vlierbeek

B&B De Vlierbeek

B&B

Sinaai-Waas

B&B Casa Cava

B&B Casa Cava

B&B

Dendermonde

Vakantiehoeve Berckelaer

Vakantiehoeve Berckelaer

Vakantieverblijf

Sint-Gillis-Waas

Clayshoeve

Clayshoeve

Vakantieverblijf

Munte

B&B Villa Parkbos

B&B Villa Parkbos

B&B

De Pinte

Hotel Torenhof

Hotel Torenhof

Hotel

Sint-Martens-Latem

Casa Rosalie

Casa Rosalie

Vakantieverblijf

Lokeren