×
B&B De Vlierbeek

B&B De Vlierbeek

location_on Sinaai-Waas

B&B De Vlierbeek ligt verscholen in de prachtige natuur van Sinaai, de groene long van het Waasland, thuishaven van Reynaert De Vos, Canteclaer, Grimbeert, Nobel en Tibeert.

De B&B is gelegen langs de landschapsroute van Sinaai, langs tal van fiets- en wandelroutes, zoals de Canteclaer, de Urbanus en de Hidden Treasures fietsroute. Wandelaars kunnen dan weer genieten van prachtige wandelingen langs de trage wegen in Sinaai, Belsele en omgeving of de in de dichtbijgelegen natuurreservaten zoals het Molsbroek en de Fondatie van Boudelo.

Impressies

Onze paardenfokkerij biedt dan ook een ideale uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten langsheen bossen, velden en natuurgebieden.
Voor zowel fervente wandelaars als gepassioneerde fietsers is dit een waar paradijs. De kronkelende paden en uitdagende routes bieden de ideale gelegenheid om op eigen tempo de omgeving te verkennen. Of u nu verkiest om al wandelend of fietsend de omgeving te doorkruisen, de overvloedige natuurlijke pracht dient als het perfecte decor voor uw avonturen in de buitenlucht.

B&B De Vlierbeek heeft drie ruime en comfortabele gastenkamers, een volledig ingerichte studio, een grote ontvangstruimte met salon, een open keuken en een mooie tuin. Alle kamers zijn luxueus ingericht, met een eigen badkamer, zithoek met TV, Netflix, gratis Wifi, koffie- en thee bar en een kleine koelkast. De suite op het gelijkvloers is ook geschikt voor minder mobielen.
Er is ruime parkeergelegenheid op het terrein en een fietsenstalling.

Wandel- en fietsroutes in de buurt

Ben je opzoek naar een wandeling in de buurt van de B&B De Vlierbeek?
Bekijk hieronder de dichtsbijzijnde wandel- en fietsroutes.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis wandel- en fietsinspiratie.