×
Bosgat deel 1

Bosgat deel 1

location_on Schorisse

Bosgat deel 1 bestaat uit het vroegere woonhuis en heeft 5 slaapkamers en drie badkamers.en biedt plaats aan 24 personen

De keuken is ingericht met inductiekookplaten, warmeluchtoven, vaatwas, microgolf, frietketel, voldoende braadschotels, potten, en pannen, kortom alles om een grote groep te gerieven. Er is ook een grote barbecue.

Er is een prachtige binnenkoer, een grote tuin, en een overdekte speelruimte. Naast de keuken bevindt zich de eetruimte voor 24 personen. Boven is er een prachtige ontspanningsruimte voorzien van tv, video, leeshoek en salon.

Impressies

Ben je met vrienden of familie opzoek naar een vakantiehuis die in een rustig gelegen omgeving ligt? Dan is het bosgat wel een goede keuze. Met een prachtige ligging op de top van de Foreest en nabij verschillende wandelpaden ben je zo vertrokken voor een ontspannend weekend.

In het hart van de Vlaamse Ardennen ligt deze parel die ideaal is voor iedereen die in groep er eens enkele dagen tussenuit wil. Op het verblijf liggen er folders en wandel- en fietskaarten van de omgeving. Op driehonderd meter van de boerderij is het Bos-te-rijst, met mooie verharde wandelpaden.

Wandel- en fietsroutes in de buurt

Ben je opzoek naar een wandeling in de buurt van de Bosgat deel 1?
Bekijk hieronder de dichtsbijzijnde wandel- en fietsroutes.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis wandel- en fietsinspiratie.