×

Wandelroutes in Blankenberge

Blankenberge biedt prachtige wandelroutes die perfect zijn voor liefhebbers van de zee, stranden en natuur. In het Infopunt Toerisme vind je verschillende wandelroute.
De stad heeft een lange promenade die zich uitstrekt langs het strand, waardoor wandelaars kunnen genieten van een ontspannen wandeling met uitzicht op de Noordzee. Daarnaast zijn er verschillende wandelpaden die door de duinen en langs de kust lopen, waardoor natuurliefhebbers kunnen genieten van de rust en schoonheid van het kustlandschap.

Een populaire wandelroute in Blankenberge is de Uitkerkse Polderwandelroute. Deze route voert je door de duinen, waar je kunt genieten van de flora en fauna van het gebied. Er zijn mooie wandelpaden die je naar de nabijgelegen natuurgebieden leiden, zoals het Uitkerkse Poldergebied, waar je tal van vogels kunt spotten.

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van Blankenberge, is er de Erfgoedwandelroute. Deze route neemt je mee langs prachtige historische gebouwen uit de belle époque-periode en vertelt het verhaal van de stad.

Of je nu op zoek bent naar een ontspannen strandwandeling, een natuurexploratie of een culturele ervaring, Blankenberge heeft voor elk wat wils. Vergeet niet je wandelschoenen aan te trekken en te genieten van de prachtige wandelroutes die deze kuststad te bieden heeft.

Wandelroutes Blankenberge

© Westtoer APB

4 wandelingen in Blankenberge

 1. Uitkerkse Polderwandelroute
  7.7 km
 2. Wandelen in Blankenberge
  8.2 km
 3. Erfgoedwandelroute Blankenberge
  4.1 km
 4. Van Ronse naar het muziekbos wandelroute
  15.2 km

Blankenberge • 7.7 km

Uitkerkse Polderwandelroute

Blankenberge • 8.2 km

Wandelen in Blankenberge

Blankenberge • 4.1 km

Erfgoedwandelroute Blankenberge

Bekijk meer routes in en rond Blankenberge

Bekijk ze hier

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis wandel- en fietsinspiratie.