×

Wandelroutes in Maldegem

Maldegem, gelegen in het prachtige Vlaanderen, biedt een scala aan betoverende wandelroutes om de natuurlijke en historische schatten van de regio te ontdekken. Het Landschapspark Drongengoed Wandelroute, met een lengte van 6,9 kilometer, neemt je mee door het weelderige Drongengoedbos, waar je kunt genieten van de rust van de natuur en de rijke biodiversiteit.

Voor een reis terug in de tijd is er de Middeleeuws Middelburg Wandelroute, met 6,7 kilometer aan pittoreske paden die je langs historische bezienswaardigheden voeren, waaronder het charmante stadje Middelburg.

Voor wie een kortere wandeling verkiest, biedt de Maldegemveld Wandelroute 3,4 kilometer aan prachtige natuurpracht in het Maldegemveld.

Het Zevekotenpad in Reningelst, met een lengte van 6,85 kilometer, biedt een ontspannende wandeling langs pittoreske paden, waardoor je volledig kunt genieten van de rust en schoonheid van het platteland. Of je nu van bossen, geschiedenis, of schilderachtige dorpjes houdt, Maldegem heeft voor elke wandelaar iets te bieden.

Wandelroutes Maldegem

© Toerisme Oost-Vlaanderen

3 wandelingen in Maldegem

  1. Landschapspark Drongengoed Wandelroute
    6.9 km
  2. Middeleeuws Middelburg Wandelroute
    6.7 km
  3. Maldegemveld wandelroute
    3.4 km

Maldegem • 3.4 km

Maldegemveld wandelroute

Bekijk meer routes in en rond Maldegem

Bekijk ze hier

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis wandel- en fietsinspiratie.