Drongengoedbos Wandelroute


Drongengoedbos Wandelroute

Wandeling in Ursel

Een zes kilometer lange wandeling doorheen het landschapspark Dronggoed. Via knooppunten wandel je door het Dronggoedbos en het Maldegemveld. Het Dronggoedbos is het grootste aaneengesloten bos van de provincie Oost-Vlaanderen. Zeker de moeite om even een frisse neuw op te halen en de beentjes te strekken. Geniet van een hapje en een drankje in de Drongengoedhoeve. Er is ook een kabouterpad aanwezig voor de kleine wandelaars.

13.6 km 3 uur Knooppuntenborden

Knooppunten Drongengoedbos Wandelroute

Download knooppuntenstrookje

Foto's

Drongengoedbos WandelrouteFoto 2 BUNDY PHOTOGRAPHYFoto 3 BUNDY PHOTOGRAPHYFoto 4 BUNDY PHOTOGRAPHYFoto 5 BUNDY PHOTOGRAPHYFoto 6 BUNDY PHOTOGRAPHYFoto 7 BUNDY PHOTOGRAPHYFoto 8 BUNDY PHOTOGRAPHYFoto 9 BUNDY PHOTOGRAPHYFoto 10 BUNDY PHOTOGRAPHYFoto 11 BUNDY PHOTOGRAPHYFoto 12 BUNDY PHOTOGRAPHYFoto 13 BUNDY PHOTOGRAPHYFoto 14 BUNDY PHOTOGRAPHYFoto 15 BUNDY PHOTOGRAPHYFoto 16 BUNDY PHOTOGRAPHYFoto 17 BUNDY PHOTOGRAPHYFoto 18 BUNDY PHOTOGRAPHYFoto 19 BUNDY PHOTOGRAPHY


Knooppuntenstrookje

Download en print gratis het knooppuntenstrookje van deze wandeling. We hebben voor een printvriendelijke versie gezorgd.

Kaart (PDF)

Print onze handige overzichtskaart uit met de belangrijkste gevens en een kaart van deze wandelroute.

GPX

Download de gpx Drongengoedbos Wandelroute hier en zet hem op jouw gsm. Meer info gpx en hoe te gebruiken.

Schrijf een review

Wandelingen in de buurt

Ben je opzoek naar een wandeling in de buurt van de Drongengoedbos Wandelroute? Bekijk hieronder de dichtsbijzijnde wandelroutes in en rond Ursel.

Wandelingen Oost-Vlaanderen