Onthaasten in het zuiden - Zwalm 9.9
© David Samyn

Onthaasten in het zuiden - Zwalm

Wandeling vanuit Zwalm

9.9 km

9.9 km 2 uur 30 min

De wandeling 'Onthaasten in het Zuiden van Zwalm' is een prachtige route van 10 km die je meeneemt door de zuidelijk gelegen deelgemeenten van Zwalm. Deze tocht is perfect voor iedereen die op zoek is naar een ontspannende ervaring in de natuur en de charme van het Vlaamse platteland wil ontdekken.

Begin je wandeling bij het kerkhof van Rozebeke, waar voldoende parkeergelegenheid is. Onderweg word je getrakteerd op de gezellige dorpskern van Roborst en de indrukwekkende ‘kathedraal’ van Rozebeke. Een bijzonder hoogtepunt van de route is het unieke uitzicht vanaf de Vijflindenkapel, waar je een adembenemend panorama over de omgeving kunt bewonderen.

De wandeling voert voornamelijk over onverharde paden, waardoor het pad een authentieke en rustieke ervaring biedt. Het is belangrijk om te weten dat deze route niet geschikt is voor rolstoelgebruikers en kinderwagens vanwege het terrein.

Bekijk meer wandelingen in Zwalm

9.9 km

2 uur 30 min

VERTREKPLAATS

Kerkhof Rozebeke, Sint-Annastraat 64, 9630 Zwalm

GPS-COÖRDINATEN

N 50.85729° E 3.750168°

BEWEGWIJZERING

GPS of kaart

ROUTEPROFIEL

0 0 0 0

  Hoe werkt een GPX

Wandelingen in de buurt

Ben je opzoek naar een wandeling in de buurt van de Onthaasten in het zuiden - Zwalm? Bekijk hieronder de dichtsbijzijnde wandelroutes in en rond Zwalm.
Wandelingen Oost-VlaanderenWandelingen Vlaamse Ardennen

Leuke plaatsjes in de buurt

Bosgat deel 1
Vakantiewoning

Bosgat deel 1

Bosgat Deel 2
Vakantiewoning

Bosgat Deel 2

Ontvang gratis wandel- en fietsinspiratie.