Wandelen Lede

Wandelroutes in Lede

Wandelen in Lede

Zin in een deugddoende wandelingen in of rond Lede of de omliggende regio in Oost-Vlaanderen te ontdekken? Ontdek en verken de mooiste wandelroutes die deze regio te bieden heeft. Bekijk de details en de kaart van de route en ontdek zo het ideale volgende avontuur.

© Toerisme Oost-Vlaanderen

Lede, gelegen in het prachtige Vlaanderen, verwelkomt wandelaars met diverse betoverende wandelroutes om de omgeving te verkennen. De Vier Uitersten Wandelroute is opgesplitst in twee lussen, waarvan de eerste 9 kilometer en de tweede 11 kilometer beslaat. Deze routes nemen je mee door gevarieerde landschappen en bieden een kans om de uitersten van Lede te verkennen.

De Wanzele Ploetertocht is een avontuurlijke wandeling van 10,5 kilometer, ideaal voor degenen die graag modderige paden en uitdagende terreinen trotseren. Als je liever een kortere, maar schilderachtige wandeling wilt maken, biedt het Zevekotenpad in Reningelst een ontspannende 6,85 kilometer langs pittoreske routes.

Voor een meer bosrijke ervaring kun je het Warandepad in Watou overwegen, met een lengte van 9,3 kilometer. Hier vind je rustige paden en een vredige omgeving om te genieten van de natuurlijke pracht van Lede. Welke route je ook kiest, Lede belooft een heerlijke wandelervaring in het hart van Vlaanderen.


Ontdek leuke zaken in de buurt van Lede.

Geniet van een wandel- of fietsvakantie in Oost-Vlaanderen in één van deze B&B's, hotels of vakantiewoningen.

Bekijk alle logies
B&B Casa Cava

B&B Casa Cava

B&B

Dendermonde

Clayshoeve

Clayshoeve

Vakantieverblijf

Munte

Het Krullennest

Het Krullennest

Vakantieverblijf

Zottegem

B&B De Vlierbeek

B&B De Vlierbeek

B&B

Sinaai-Waas

B&B Villa Parkbos

B&B Villa Parkbos

B&B

De Pinte

Hotel Torenhof

Hotel Torenhof

Hotel

Sint-Martens-Latem

In ’t Wiel

In ’t Wiel

Vakantieverblijf

Oudenaarde