×

Wandelroutes in Kruibeke

Kruibeke, een charmante gemeente in het Waasland, nodigt wandelaars uit om zijn prachtige natuurlijke schoonheid te verkennen via diverse wandelroutes. De Steendorp Wandelroute, met een lengte van 13,3 kilometer, voert je door weelderige bossen en langs de oevers van de Schelde, waar je kunt genieten van rustige natuurpaden en verfrissende vergezichten.

De Kruibeekse Kreek Wandelroute, met zijn 7,6 kilometer aan kronkelende paden langs de schilderachtige kreek, biedt een rustgevende wandelervaring in een wetlandomgeving. De Barbierbeek Wandelroute van 8,4 kilometer neemt je mee door idyllische landschappen en charmante dorpen, terwijl de Rupelmondse Kreek Wandelroute, met 7,9 kilometer, je de kans geeft om de rust van de Rupelmonde-kreek te ervaren.

Voor wie op zoek is naar een kortere wandeling met historische flair, biedt het Zevekotenpad in Reningelst, met een lengte van 6,85 kilometer, een ontspannende verkenning van dit schilderachtige dorp. Kruibeke heeft voor elke wandelaar iets te bieden, van serene natuur tot historische ontdekkingen, en belooft een betoverende wandelervaring.

Wandelroutes Kruibeke

© Toerisme Oost-Vlaanderen

4 wandelingen in Kruibeke

 1. Steendorp Wandelroute
  13.3 km
 2. Kruibeekse Kreek Wandelroute
  7.6 km
 3. Barbierbeek Wandelroute
  8.4 km
 4. Rupelmondse kreek wandelroute
  7.9 km

Kruibeke • 13.3 km

Steendorp Wandelroute

Kruibeke • 8.4 km

Barbierbeek Wandelroute

Rupelmonde • 7.9 km

Rupelmondse kreek wandelroute

Bekijk meer routes in en rond Kruibeke

Bekijk ze hier

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis wandel- en fietsinspiratie.