Achter de Scheldedijk 12.8

Achter de Scheldedijk

Wandelen vanuit Sint-Amands

Knooppunten Achter de Scheldedijk

12.8 km

12.8 km 2 uur 45 minuten Knooppunten Achter de Scheldedijk
Puurs-sint-amands(Sint-Amands) Scheldeland Antwerpen

Ben je een natuurliefhebber of wandelenthousiast? "Achter de Scheldedijk" is een uitnodigende wandelroute van 12.8 kilometer, gelegen in het schilderachtige Wandelnetwerk Land van Stille Waters. Deze route, met startpunt in Sint-Amands, biedt een prachtig pad langs de serene Scheldedijk, ideaal voor zowel beginnende als ervaren wandelaars.

De route is ontworpen als een knooppuntwandeling, wat betekent dat het gemakkelijk te volgen is met duidelijk aangegeven wegwijzers. Dit maakt de wandeling toegankelijk en genietbaar voor iedereen. Of je nu een moment van rust zoekt of de lokale flora en fauna wilt verkennen, deze route biedt voor elk wat wils.

Voor degenen die met de auto komen, is er een speciale parkeerplaats in de buurt, wat zorgt voor een zorgeloze start van je wandelavontuur. Vergeet niet comfortabele wandelschoenen aan te trekken en een camera mee te nemen om de natuurlijke schoonheid van de omgeving vast te leggen.

De "Achter de Scheldedijk" wandelroute is een perfecte manier om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en jezelf onder te dompelen in de rust en vrede van de natuur.

Te volgen knooppunten

De Achter de Scheldedijk maakt gebruik van het wandelnetwerk Land van Stille Waters een wandelnetwerk en kan je dus bewandelen aan de hand van de wandelknooppunten. Ben je nog niet vertrouwd met knooppunten? Lees hier hoe ze werken.

Wandelnetwerk Land van Stille Waters

De Achter de Scheldedijk maakt deel uit van het wandelnetwerk Land van Stille Waters. Deze suggestie route is uitgestippeld aan de hand van knooppunten. Dit knooppunten netwerk bestaat uit 257 kilometer wandelpaden. Ontdek meer over dit wandelnetwerk.

78
101
102
102
105
106
91
74
90
94
88
87
82
83
84
80
78

12.8 km

2 uur 45 minuten

VERTREKPLAATS

Emile Verhaerenstraat, Sint-Amands, België

GPS-COÖRDINATEN

N 51.058289° E 4.202453°

BEWEGWIJZERING

Knooppunten

ROUTEPROFIEL

0 0 0 0

  Hoe werkt een GPX   Knooppunten

Wandelingen in de buurt

Ben je opzoek naar een wandeling in de buurt van de Achter de Scheldedijk? Bekijk hieronder de dichtsbijzijnde wandelroutes in en rond Sint-Amands.

Leuke plaatsjes in de buurt

B&B Casa Cava
B&B

B&B Casa Cava

Ontvang gratis wandel- en fietsinspiratie.