Wandelen in Hasselt

Wandelroutes in Hasselt

Wandelen in Hasselt

Zin in een deugddoende wandelingen in of rond Hasselt of de omliggende regio in Limburg te ontdekken? Ontdek en verken de mooiste wandelroutes die deze regio te bieden heeft. Bekijk de details en de kaart van de route en ontdek zo het ideale volgende avontuur.

© Visit Flanders

Hasselt, de hoofdstad van de provincie Limburg in België, staat niet alleen bekend om zijn gastronomie en jenever, maar ook om zijn prachtige natuurlijke schoonheid en diverse wandelmogelijkheden. De stad en haar omgeving bieden een uitgebreid netwerk van wandelpaden en routes die geschikt zijn voor wandelaars van alle niveaus. In dit artikel zullen we een diepgaande blik werpen op wandelen in Hasselt en enkele van de meest opmerkelijke wandelroutes en bestemmingen verkennen.

Wandelen in Hasselt

Een Natuurlijke Schat De stad Hasselt is gelegen in een regio die bekend staat om zijn groene landschap, uitgestrekte bossen en prachtige waterwegen. Dit maakt het een ideale bestemming voor wandelaars die op zoek zijn naar rust, ontspanning en een ontsnapping aan de drukte van het stadsleven. Hasselt heeft talloze wandelroutes om uit te kiezen, en elk biedt zijn eigen unieke charme en uitdaging.

Hasselt, met zijn overvloed aan groene ruimtes, bossen en waterpartijen, is een ideale bestemming voor wandelliefhebbers. De verscheidenheid aan wandelroutes en de schoonheid van de natuurlijke omgeving maken het tot een waar wandelparadijs in Limburg. Of je nu op zoek bent naar een rustige wandeling door het bos, een panoramisch uitzicht vanaf een uitkijkpunt, of gewoon wilt genieten van de serene sfeer van de natuur, Hasselt heeft voor elk wat wils. Dus trek je wandelschoenen aan en verken de prachtige wandelroutes die deze stad en haar omgeving te bieden hebben. Wandelen in Hasselt is een ervaring die je niet snel zult vergeten.


Ontdek leuke zaken in de buurt van Hasselt.

Geniet van een wandel- of fietsvakantie in Limburg in één van deze B&B's, hotels of vakantiewoningen.

Bekijk alle logies
StadOase-Hasselt

StadOase-Hasselt

Vakantieverblijf

Hasselt

Hof Ter Hern

Hof Ter Hern

Vakantieverblijf

Hoeselt

Waagbeheer

Waagbeheer

Vakantieverblijf

Rekem

Hoeve Jadoul

Hoeve Jadoul

Vakantieverblijf

Gingelom

B&B Ramslo

B&B Ramslo

B&B

Herselt

Vakantiewoningen Het Hemelsveld

Vakantiewoningen Het Hemelsveld

Vakantieverblijf

Alken