×
Albijn Van Den Abeele Wandelroute select_check_box

© Toerisme Leiestreek - Jonas Vandecasteele

directions_walk
Routebordje Albijn Van Den Abeele Wandelroute

Albijn Van Den Abeele Wandelroute

Wandelroute vanuit Sint-Martens-Latem

Prachtige wandeling door de natuur die start in de mooie gemeente Sint-Martens-Latem. De wandeling is 9 kilometer lang, maar kan ingekort worden. Ze is duidelijk aangeduid met zeshoekige bordjes van de route.  De Albijn Van den Abeele wandelroute neemt je mee door de plekjes van de schrijver en kunstschilder. Op de route kom je allerlei informatieborden tegen. Het is een van de mooiste wandelingen in de buurt door de variatie en de mooie natuur die je hiermee verkent. Trek bij drassig weer zeker gepast schoeisel aan.

Hoe werkt een gpx?
straighten

9 km

timer

1 uur 50 min

start
Start- en eindpunt: Latemse Koutermolen, Palepelstraat, 9830 Sint-Martens-Latem
share_location
GPS: 51.018833 3.643803
directions
Aanduiding: Zeshoekige bordjes
location_on
Provincie: Oost-Vlaanderen
location_on
Regio: Leiestreek
arrow_upward
Hoogste punt: 0
arrow_downward
Laagste punt: 0
north_east
Stijging: 0
south_east
Daling: 0


Wandelingen in de buurt

Ben je opzoek naar een wandeling in de buurt van de Albijn Van Den Abeele Wandelroute? Bekijk hieronder de dichtsbijzijnde wandelroutes in en rond Sint-Martens-Latem.

Wandelingen Oost-Vlaanderen

Jan · 2021-04-29 17:55:20

Mooie wandeling in Sint-Martens Latem, maar het is wel soms zoeken naar de bordjes van de wandeling.

Lieve Vansteelant · 2021-04-28 20:22:16

Bij deze wandeling mankeerden er hier plakkaatjes. Al van in het begin. We starten in de Palepelstraat, en volgen de pijl rechtdoor, komen op een grotere baan. Geen plakkaatje meer. Een stuk rechtsaf gelopen, niets gezien, en dan links, niets gezien. Dankzij instructies van een dorpsbewoner zijn we er uit geraakt. Dat het 2e bordje mankeerde, kan ik inkomen, er waren werken aan de gang, maar niet voor het eerste. Zo hebben we toch wel een 25 minuten verspeeld met zoeken. Aan het einde van de wandeling was het weer van dat. En zijn we terug langs een drukke baan naar het dorp gelopen. En ja, ik had het plannetje uitgeprint, maar daar staan geen straatnamen op. Zelfde verhaal in Ingooigem (Stijn Streuvelsroute) én in Den Haan: Duinbossenroute. Spijtig.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis wandel- en fietsinspiratie.