Albijn Van Den Abeele Wandelroute
Toerisme Leiestreek - Jonas Vandecasteele
Albijn Van Den Abeele Wandelroute

Wandeling in Sint-Martens-Latem

(2)

Prachtige wandeling door de natuur die start in de mooie gemeente Sint-Martens-Latem. De wandeling is 9 kilometer lang, maar kan ingekort worden. Ze is duidelijk aangeduid met zeshoekige bordjes van de route.  De Albijn Van den Abeele wandelroute neemt je mee door de plekjes van de schrijver en kunstschilder. Op de route kom je allerlei informatieborden tegen. Het is een van de mooiste wandelingen in de buurt door de variatie en de mooie natuur die je hiermee verkent. Trek bij drassig weer zeker gepast schoeisel aan.

9 km 1 uur 50 min Zeshoekige bordjes

 • Provincie: Oost-Vlaanderen
 • Regio: Leiestreek
 • Start- en eindpunt: Latemse Koutermolen, Palepelstraat, 9830 Sint-Martens-Latem
 • GPS: 51.01883266413324 3.6438031627972607
 • Afstand: 9 km
 • Tijd: 1 uur 50 min
 • Aanduiding: Zeshoekige bordjes


Kaart (PDF)

Print onze handige overzichtskaart uit met de belangrijkste gevens en een kaart van deze wandelroute.

GPX

Download de gpx Albijn Van Den Abeele Wandelroute hier en zet hem op jouw gsm. Meer info gpx en hoe te gebruiken.

 1. Jan
  Jan2021-04-29 17:55:20

  Mooie wandeling in Sint-Martens Latem, maar het is wel soms zoeken naar de bordjes van de wandeling.

 2. Lieve Vansteelant
  Lieve Vansteelant2021-04-28 20:22:16

  Bij deze wandeling mankeerden er hier plakkaatjes. Al van in het begin. We starten in de Palepelstraat, en volgen de pijl rechtdoor, komen op een grotere baan. Geen plakkaatje meer. Een stuk rechtsaf gelopen, niets gezien, en dan links, niets gezien. Dankzij instructies van een dorpsbewoner zijn we er uit geraakt. Dat het 2e bordje mankeerde, kan ik inkomen, er waren werken aan de gang, maar niet voor het eerste. Zo hebben we toch wel een 25 minuten verspeeld met zoeken. Aan het einde van de wandeling was het weer van dat. En zijn we terug langs een drukke baan naar het dorp gelopen. En ja, ik had het plannetje uitgeprint, maar daar staan geen straatnamen op. Zelfde verhaal in Ingooigem (Stijn Streuvelsroute) én in Den Haan: Duinbossenroute. Spijtig.

Schrijf een review

Wandelingen in de buurt

Ben je opzoek naar een wandeling in de buurt van de Albijn Van Den Abeele Wandelroute? Bekijk hieronder de dichtsbijzijnde wandelroutes in en rond Sint-Martens-Latem.

Wandelingen Oost-Vlaanderen