Sassenbeekwandeling 6.5
© Anne-Sophie Grauls

Sassenbeekwandeling

Wandelen vanuit Sint-Joris-Winge

6.5 km

6.5 km 1 uur 20 minuten
Tielt-winge Hageland Vlaams-Brabant

De Sassenbeekwandeling, met een afstand van 6.5 kilometer, begint bij de Gempemolen in Sint-Joris-Winge. Deze historische watermolen uit de 13e eeuw, nu omgetoverd tot een gezellige brasserie, vormt het perfecte startpunt voor je wandelavontuur. Met parkeergelegenheid direct aan het beginpunt, is het gemakkelijk om je tocht te starten.

De wandelroute neemt je mee langs kabbelende beken, waar je volop kunt genieten van het typische Hagelandse landschap. Deze regio staat bekend om zijn glooiende heuvels, uitgestrekte velden en pittoreske vergezichten, waardoor het een ideale bestemming is voor natuurliefhebbers en wandelaars.

Na je wandeling kun je ontspannen en nagenieten in de Gempemolen, waar je kunt proeven van lokale lekkernijen en de sfeer van de oude watermolen.

Of je nu een ervaren wandelaar bent of gewoon op zoek bent naar een aangename wandeling in de buitenlucht, de Sassenbeekwandeling biedt een verrijkende ervaring voor iedereen die het Hageland en zijn natuurlijke pracht wil ontdekken.

6.5 km

1 uur 20 minuten

VERTREKPLAATS

Gempemolen, Gempstraat 56, 3390 Sint-Joris-Winge

GPS-COÖRDINATEN

N 50.90857° E 4.85322°

BEWEGWIJZERING

Zeshoekige bordjes

ROUTEPROFIEL

0 0 0 0

  Hoe werkt een GPX

Wandelingen in de buurt

Ben je opzoek naar een wandeling in de buurt van de Sassenbeekwandeling? Bekijk hieronder de dichtsbijzijnde wandelroutes in en rond Tielt-Winge.

Gempewandeling 3.6
3.6 km

Gempewandeling

Roeselbergwandeling 7
7 km

Roeselbergwandeling

Spichtwandeling (rood) 10
10 km

Spichtwandeling (rood)

Houwaartse Bergwandeling 9.2
9.2 km

Houwaartse Bergwandeling

Broekemwandeling 10.2
10.2 km

Broekemwandeling

Horstwandeling 9.3
9.3 km

Horstwandeling

Ontvang gratis wandel- en fietsinspiratie.