Roger Raveel Wandelroute 3.7
© Routezoeker.com

Roger Raveel Wandelroute

Wandelen vanuit Machelen-aan-de-Leie

Routebordje Roger Raveel Wandelroute

3.7 km

3.7 km 45 min Routebordje Roger Raveel Wandelroute
Deinze(Machelen-aan-de-Leie) Leiestreek Oost-Vlaanderen

Stap in de wereld van kunst en natuur met de Roger Raveel Wandelroute, een charmante wandeling van 3,7 kilometer in het pittoreske dorp Machelen-aan-de-Leie. Deze unieke route is een eerbetoon aan de beroemde kunstenaar Roger Raveel en begint bij het gelijknamige museum, waarbij je ook toegang hebt tot handige parkeermogelijkheden.

Deze wandelroute is niet alleen een fysieke tocht, maar ook een reis door de inspiratie en het leven van Roger Raveel. De zorgvuldig uitgestippelde route, gemarkeerd met kenmerkende zeshoekige bordjes, leidt je langs prachtige plekjes die vaak in de werken van Raveel zijn afgebeeld. Het is een fantastische manier om de kunst te ervaren in de omgeving die de kunstenaar zelf inspireerde.

Vergeet niet om tijdens je wandeling even te pauzeren bij het Museum Roger Raveel, waar je een dieper inzicht kunt krijgen in het leven en werk van de kunstenaar. Dit maakt de wandelervaring niet alleen fysiek verrijkend, maar ook cultureel en historisch betekenisvol.

3.7 km

45 min

VERTREKPLAATS

Museum Roger Raveel, Gildestraat 9870 Machelen-aan-de-Leie

GPS-COÖRDINATEN

N 50.96028° E 3.485046°

BEWEGWIJZERING

Zeshoekige bordjes

ROUTEPROFIEL

0 0 0 0

  Hoe werkt een GPX

Wandelingen in de buurt

Ben je opzoek naar een wandeling in de buurt van de Roger Raveel Wandelroute? Bekijk hieronder de dichtsbijzijnde wandelroutes in en rond Machelen-aan-de-Leie.

Leuke plaatsjes in de buurt

In ’t Wiel
Vakantieverblijf

In ’t Wiel

Beoordeling(en) van deze route

  1. Jan C.

    Een korte wandeling die begint in het centrum van Machelen-aan-de-Leie. Het eerste deel loopt door het centrum van het dorp, wat voor mij persoonlijk niet zo mooi is. Deel twee, maakt het dan wel een deel goed. Via de Leie ga je terug richting het dorp, wat een mooier stuk is.

Ontvang gratis wandel- en fietsinspiratie.