Grote Netewoud wandelnetwerk

Wandelroutes in Grote Netewoud

Wandelen in het wandelnetwerk Grote Netewoud

Het wandelnetwerk Grote Netewoud is een prachtig gebied in België dat zich uitstrekt over de provincies Antwerpen en Limburg. Met zijn uitgestrekte bossen, moerassen en rivieren biedt het netwerk een gevarieerd landschap waar wandelaars kunnen genieten van de natuurlijke schoonheid.

Het Grote Netewoud is een paradijs voor wandelliefhebbers, met een uitgebreid netwerk van goed gemarkeerde paden die door het hele gebied lopen. Het netwerk biedt wandelroutes van verschillende lengtes en moeilijkheidsgraden, zodat zowel beginners als ervaren wandelaars aan hun trekken komen.

Tijdens het wandelen in het Grote Netewoud kun je genieten van de rust en stilte van de natuur. Je kunt de prachtige flora en fauna ontdekken, zoals zeldzame vogelsoorten, kleurrijke vlinders en bijzondere planten. Daarnaast zijn er verschillende uitkijkpunten en observatiehutten waar je kunt genieten van panoramische uitzichten en de kans hebt om wilde dieren in hun natuurlijke omgeving te spotten.

Het wandelnetwerk Grote Netewoud biedt niet alleen een geweldige ervaring in de natuur, maar ook de mogelijkheid om te ontspannen en tot rust te komen. Het is een ideale bestemming voor een dagje uit of een weekendje weg, waarbij je je kunt onderdompelen in de prachtige omgeving en je zorgen even kunt vergeten.

2 wandelroutes in dit wandelnetwerk

Schipkespad 11
11 km

Schipkespad

Scherpenbergen - De Hutten 14
14 km

Scherpenbergen - De Hutten