Vakantiehuis Quadratum 1769

Kloosterberg 16, 9550 Herzele (Steenhuize)

Vakantiehuis

22 personen

Herzele (Steenhuize)

Top vakantiehuis
Quadratum is een stijlvolle vierkantshoeve in het hartje van een pittoresk dorpje in de Vlaamse Ardennen, die zorgvuldig gerestaureerd werd in 2020, met als pronkstuk de schuur die dateert van 1769. Voor een rustgevende vakantie met familie of vrienden, maar ook meerdaagse seminaries of vergaderingen in stijl is dit de perfecte locatie!

Het exclusieve pand is afgewerkt met hoogwaardige materialen en beschikt over 7 kamers met eigen sanitair, met een capaciteit tot 22 personen. Kokkerellen kan naar hartenlust in de volledig uitgeruste keuken en gezellig samenzijn doe je in onze ruime eetkamer, in het stijlvolle salon of in de mooi ingerichte ‘vide’.‘La pièce de résistance’ van deze woning is de grote open schuur. Een gebouw uit 1769 maak je niet met de grond gelijk, al was het een waar huzarenstukje om het oorspronkelijk houten gebinte te bewaren. Deze 150 m² open ruimte leent zich ideaal om de kinderen te laten rondcrossen bij regenweer, te pingpongen, aan jou de keuze…De open schuur is een bovendien een bijzonder kader voor buiten-vergaderingen of teambuilding activiteiten.

Ook de binnenkoer van de vierkantshoeve is bij mooi weer een klein paradijs.

De omgeving mag je gerust een pareltje noemen: het huis ligt in het centrum van het mooie Steenhuize, op de hoek van het groenste dorpsplein van Herzele, aan de voet van de Vlaamse Ardennen. De Vlaamse Ardennen zijn intussen een begrip voor allen die genieten van natuur. Er zijn verschillende fiets- en wandelroutes die vlakbij starten. Naast de rust en kalmte van de Vlaamse Ardennen blijven ontspanning en cultuur nabij.Wandel- en fietsroutes in de buurt van Vakantiehuis Quadratum 1769

Sint-Lievens Wandelroute Lus 1
Buysemolenroute
Sint-Lievens Wandelroute Lus 2
Over de Muur en de Taalgrens fietsroute
Woubrechtroute
Molenbeek fietsroute
Egmont fietsroute
Pater fietsroute
Kartuizer Wandelroute
De Gavers Wandelroute
Langs Gavers En Nuchten Wandelroute
Den Dotter wandelroute
Op En Rond De Berendries Wandelroute
Tussen Parike en Deftinge wandelroute
Wandelen door het Raspaillebos
Op De Flanken Van De Muur Wandelroute
Kampenwandelroute
Rond de Steenbergse bossen wandelroute
Reeds gedaan
Geraardsbergen Fietsroute
Bidon fietsroute
Stiltewandeling West
Cotthem Wandelroute
Pauwelwandeling
Tussen Helix En Bosberg Wandelroute
Natuur wandelroute
Ath fietsroute
Tussen Dender en Mark wandelroute
Ninove fietsroute

Deze site gebruikt cookies. Als je op “accepteren” klikt, ga je hiermee akkoord. Meer info