×
B&B en Vakantiewoning PassaDia

B&B en Vakantiewoning PassaDia

location_on Zwevegem

Vakantie in alle rust, ruimte en vrijheid? Het kan perfect in de formule kamer met ontbijt.
Zowel als single, gezin, koppel of onder vrienden kan je hier volledig op adem komen en genieten. De kinderen kunnen veilig en onbelemmerd spelen in onze grote tuin.

De streek is ideaal voor fietsers en wandelaars, de mooiste routes liggen voor je klaar met voor elk wat wils: vlak of glooiend, kort of lang, met picknick op een actieve hoeve,…

Wandel PassaDia buiten en bereik op nog geen kilometer afstand het jaagpad langs het Kanaal Bossuit-Kortrijk, of stap het wandelnetwerk ‘Land van Mortagne‘ of ‘Land van Streuvels‘ binnen.
In het Land van Mortagne wandel je door een landschap langs tal van kerkwegels naar charmante dorpskernen. Bosjes en natuurgebieden wisselen af met imposante vierkantshoeves en eeuwenoude kapellen. Langs de Schelde en het kanaal Bossuit-Kortrijk brengen jaagpaden je het verhaal van een rijk verleden. Je geniet van ruim 150 kilometer wandelplezier.
Het Land van Streuvels laat je kennismaken met het glooiende landschap zoals Stijn Streuvels het in zijn romans omschreef. Tegelpaden en rustige veldwegen verbinden de dorpen in de groene omgeving van Tiegemberg en brengen je langs bosrelicten, beekvalleien en historische bezienswaardigheden.

Impressies

Wandel- en fietsroutes in de buurt

Ben je opzoek naar een wandeling in de buurt van de B&B en Vakantiewoning PassaDia?
Bekijk hieronder de dichtsbijzijnde wandel- en fietsroutes.

Moen-Heestert • 6.7 km

directions_walk Orveytwandelroute

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis wandel- en fietsinspiratie.