×
Kunststedenroute - Icoonfietsroute select_check_box

© Visit Flanders

directions_bike
Routebordje Kunststedenroute - Icoonfietsroute

Kunststedenroute - Icoonfietsroute

Fietsroute vanuit Brussel

Vlaanderen, waar geschiedenis en kunst samenkomen tot een unieke reiservaring langs de route van kunststeden. Deze kunstrijke route neemt je mee door enkele van de meest pittoreske steden van België, doordrenkt van culturele pracht. Van de middeleeuwse charme van Brugge tot het artistieke erfgoed van Gent, en van de historische pracht van Antwerpen tot de culturele schatten van Leuven, elke stop biedt inzicht in de rijke geschiedenis en creatieve ziel van het land.

Dit avontuur op twee wielen belooft niet alleen een glimp van architecturale grandeur en artistieke meesterwerken, maar ook de warmte en gastvrijheid van de Vlaamse cultuur. Bereid je voor om je te laten betoveren terwijl je peddelt door de tijdloze pracht van Vlaanderen, waar elke straat hoek getuigt van een rijk erfgoed en creatieve verfijning.

Let op: In Brussel dien je de routebordjes van de Europese Fietsroute EV5 te volgen. De specifieke kunststedenroutebordjes zijn nog niet geïmplementeerd.

Ontdek alle icoonfietsroutes

Hoe werkt een gpx?
straighten

339 km

timer

15 uur 30 min

start
Startpunt: Grote Markt, 1000 Brussel
Eindpunt: Vissersplein, 8400 Oostende
share_location
GPS: 50.84675 4.35441
directions
Aanduiding: Kunstedenroute bordje
location_on
Provincie: Vlaams-Brabant
arrow_upward
Hoogste punt: 0
arrow_downward
Laagste punt: 0
north_east
Stijging: 0
south_east
Daling: 0

Fietstochten in de buurt

Ben je opzoek naar een fietsroute in de buurt van de Kunststedenroute - Icoonfietsroute? Bekijk hieronder de dichtsbijzijnde fietsroutes in en rond Brussel.

Fietsroutes Vlaams-Brabant

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis wandel- en fietsinspiratie.