Van Deinze naar Waregem fietsroute 43.2
© Toerisme Oost-Vlaanderen

Van Deinze naar Waregem fietsroute

Fietsroute vanuit Deinze

Knooppunten Van Deinze naar Waregem fietsroute

43.2 km

43.2 km 2 uur Knooppunten Van Deinze naar Waregem fietsroute
Deinze Leiestreek Oost-Vlaanderen

De fietsroute van Deinze naar Waregem biedt een prachtige tocht van 43,2 km die voornamelijk over verharde wegen voert. Deze route neemt je mee door het schilderachtige landschap en langs belangrijke culturele bezienswaardigheden in de regio. De tocht begint in het centrum van Deinze, bij het Provinciaal Domein De Brielmeersen, en gaat via knooppunt 3 naar knooppunt 5, waar je het mudel (Museum van Deinze en de Leiestreek) kunt bezoeken. Hier vind je meesterwerken van onder andere Emile Claus en Xavier De Cock.

Vervolgens fiets je naar Machelen-aan-de-Leie, de thuisbasis van Roger Raveel, een van de belangrijkste Belgische schilders. Bezoek het Roger Raveel Museum en geniet van een verfrissing bij 't Leiebolleke. De route eindigt in Waregem, waar je kunt ontspannen in park Baron Casier of Be-Part Waregem kunt bezoeken voor hedendaagse kunst. Onderweg passeer je historische plekken zoals Villa Ter Ide en Café Ter Leie, die je een inkijk geven in het leven van de kunstenaars die deze regio hebben geïnspireerd.

Te volgen knooppunten

De Van Deinze naar Waregem fietsroute maakt gebruik van een fietsnetwerk een fietsnetwerk en kan je dus volgen aan de hand van de fietsknooppunten. Op elk kruispunt of splitsing staat er een knooppunt en/of verwijzing naar het volgende knooppunt. De knooppuntroute kan je altijd in de twee richtingen volgen.

3
5
7
84
85
87
89
93
96
99
78
89
24
21
47
.....

43.2 km

2 uur

VERTREKPLAATS

Kromme Brug , 9800 Deinze

GPS-COÖRDINATEN

N 50.988335° E 3.524031°

BEWEGWIJZERING

Knooppunten

ONDERGROND

99% verhard

ROUTEPROFIEL

0 0 0 0

  Hoe werkt een GPX   Knooppunten

Fietsroutes in de buurt

Ben je opzoek naar een fietsroute in de buurt van de Van Deinze naar Waregem fietsroute? Bekijk hieronder de dichtsbijzijnde routes in en rond Deinze.

Leuke plaatsjes in de buurt

T Groen Beleven
Camping

T Groen Beleven

Café De Vischmijn
Café

Café De Vischmijn

Hotel Torenhof
Hotel

Hotel Torenhof

Ontvang gratis wandel- en fietsinspiratie.