Langs de Ninglinspo 13.6

Langs de Ninglinspo

Wandelen vanuit Aywaille

13.6 km

13.6 km 3 uur
Luik

De wandeling langs de Ninglinspo, ook wel bekend als de betoverende beek, strekt zich uit over bijna 14 kilometer langs de bruisende wateren van de Ninglinspo en Chefna, waar de wilde natuur van de Amblève je betovert. Momenteel is de toegang tot de site beperkt, dus het is raadzaam om de informatie op de website te controleren voordat je vertrekt. De tocht begint bij de parkeerplaats van Sedoz, in de buurt van Remouchamps, en wordt gemarkeerd door blauwe rechthoeken en rode ruiten. Met een moeilijkheidsgraad van 'moeilijk' biedt deze route een uitdagende ervaring voor wandelaars.

Als je de drukte wilt vermijden, is het aan te raden om buiten de zomervakantie te wandelen, aangezien veel gezinnen in deze periode genieten van de natuurlijke glijbanen en zwemplekken langs de Ninglinspo. Voor wie op zoek is naar een kortere wandeling, is er ook een alternatieve route van 6 kilometer beschikbaar op dezelfde locatie, genaamd "Torrent et chaos de roche". Kortom, ga op avontuur in het hart van de Ardennen en laat je betoveren door deze prachtige natuurlijke omgeving.

13.6 km

3 uur

VERTREKPLAATS

Parking Ninglinspo wandeling, N 633, 4920 Aywaille

GPS-COÖRDINATEN

N 50.46871° E 5.74446°

BEWEGWIJZERING

Blauwe rechthoek met rode ruit

ROUTEPROFIEL

0 0 0 0

  Hoe werkt een GPX

Wandelingen in de buurt

Ben je opzoek naar een wandeling in de buurt van de Langs de Ninglinspo? Bekijk hieronder de dichtsbijzijnde wandelroutes in en rond Aywaille.

Ninglinspo wandeling 6.5
6.5 km

Ninglinspo wandeling

La croix du curé de Sy 7.6
7.6 km

La croix du curé de Sy

Wandeling van Xhenceval 8
8 km

Wandeling van Xhenceval

Les Marlières et Filot 10.8
10.8 km

Les Marlières et Filot

De vallei van de Hoëgne 11
11 km

De vallei van de Hoëgne

Ontvang gratis wandel- en fietsinspiratie.