De Heuvelkammen van de Warche 17

De Heuvelkammen van de Warche

Wandelen vanuit Xhoffraix

17 km

17 km 3 uur 45 min
Luik

De Heuvelkammen van de Warche bieden avonturiers een uitdagende trektocht van 17 kilometer, beginnend bij de pittoreske kerk van Xhoffraix. Vanaf daar word je meegenomen op een opwindende reis langs steile rotsen en het bruisende water van de Warche-vallei. De route belooft adembenemende panorama's over de vallei, terwijl je je een weg baant door steile paden en langs een schilderachtige kleine canyon.
Een hoogtepunt van de wandeling is ongetwijfeld het majestueuze kasteel van Reinhardstein, dat als een historisch juweeltje boven de omgeving uittorent. Maar deze prachtige bezienswaardigheden komen niet zonder inspanning. De moeilijkheidsgraad van de wandeling is zeker niet te onderschatten, en de groene rechthoekige bewegwijzering met het eendlogo leidt je langs het uitdagende pad.
Na 17 kilometer vol ontdekkingen en avontuur zul je niet alleen worden beloond met herinneringen aan adembenemende landschappen en historische pracht, maar ook met een voldaan gevoel in je benen, als een teken van de prachtige ervaring die je hebt verdiend.

17 km

3 uur 45 min

VERTREKPLAATS

kerk van Xhoffraix, Rue Curé Beckmann,4950 Xhoffraix

GPS-COÖRDINATEN

N 50.46014° E 6.06881°

BEWEGWIJZERING

Groene rechthoek met eend

ROUTEPROFIEL

0 0 0 0

  Hoe werkt een GPX

Wandelingen in de buurt

Ben je opzoek naar een wandeling in de buurt van de De Heuvelkammen van de Warche? Bekijk hieronder de dichtsbijzijnde wandelroutes in en rond Xhoffraix.

De canyon van Trôs-Maret 5
5 km

De canyon van Trôs-Maret

Venntrilogie - Etappe 6 11.9
11.9 km

Venntrilogie - Etappe 6

Venntrilogie - Etappe 5 10.6
10.6 km

Venntrilogie - Etappe 5

Venntrilogie - Etappe 4 19.9
19.9 km

Venntrilogie - Etappe 4

De vallei van de Hoëgne 11
11 km

De vallei van de Hoëgne

3 Dorpen wandeling 11.4
11.4 km

3 Dorpen wandeling

Beoordeling(en) van deze route

  1. Kevin M.

    Absoluut een aanbeveling waard! Prachtige wandeling, zeker de moeite waard. Ik heb deze in tegenovergestelde richting gelopen, wat verrassend goed te doen was dankzij de duidelijke bewegwijzering.

Ontvang gratis wandel- en fietsinspiratie.