De Borzée-wandeling 13.6

De Borzée-wandeling

Wandelen vanuit La Roche-en-Ardenne

13.6 km

13.6 km 3 uur
Luxemburg

De Borzée-wandeling, een betoverende lus van 14 kilometer, begint in het schilderachtige stadje La Roche-en-Ardenne en doorkruist de charmante dorpen Maboge en Borzée. De route biedt een gevarieerd landschap, variërend van rustige bospaden tot kiezelpaden, met als hoogtepunt de oversteek van de schilderachtige Ourthe-rivier.

Wandelaars kunnen zich verheugen op het adembenemende uitzicht vanaf het 'Gisant de Lohan' uitkijkpunt, waar ze worden getrakteerd op panoramische vergezichten over de stadsparken en het imposante feodale kasteel van het Franse koningshuis.

Het vertrekpunt bevindt zich bij het Huis voor Toerisme aan de Quai de l'Ourthe 23 in La Roche-en-Ardenne, met rode ruit nr. 6 als gids langs de route. Met een gemiddelde moeilijkheidsgraad is deze wandeling toegankelijk voor de meeste wandelaars, waardoor het een ideale manier is om de pracht van de Ardennen te ervaren.

13.6 km

3 uur

VERTREKPLAATS

Quai de l'Ourthe 23, 6980 La Roche-en-Ardenne

GPS-COÖRDINATEN

N 50.18108° E 5.57563°

BEWEGWIJZERING

Rode ruit nr. 6

ROUTEPROFIEL

0 0 0 0

  Hoe werkt een GPX

Wandelingen in de buurt

Ben je opzoek naar een wandeling in de buurt van de De Borzée-wandeling? Bekijk hieronder de dichtsbijzijnde wandelroutes in en rond La Roche-en-Ardenne.

De Feeënvallei 5.9
5.9 km

De Feeënvallei

Promenade de Mochamps 9.8
9.8 km

Promenade de Mochamps

Herdenkingswandeling Bastogne 16.5
16.5 km

Herdenkingswandeling Bastogne

Wandeling van Marsoult 6.4
6.4 km

Wandeling van Marsoult

Vieux moulin de Mirwart 11.3
11.3 km

Vieux moulin de Mirwart

Ontvang gratis wandel- en fietsinspiratie.