Zeventiendorpenroute Deinze, het land van Nevele 79.2

Zeventiendorpenroute Deinze, het land van Nevele

Fietsroute vanuit Deinze

79.2 km

79.2 km 4 uur
Deinze Leiestreek Oost-Vlaanderen

De Zeventiendorpenroute is een uitnodigende fietsroute van 79 km die je meeneemt door het gevarieerde landschap van Deinze en het Land van Nevele. Deze route is ontstaan na de fusie van de gemeente Nevele en de stad Deinze in 2018, en biedt een unieke manier om deze samengevoegde regio te verkennen.

Als je geïnteresseerd bent in het leren kennen van Deinze en zijn 17 dorpen, dan is deze route de perfecte keuze. De route neemt je mee van dorp naar dorp en van kerk naar kerk, langs schilderachtige wegen en door charmante gemeenschappen. Elke gemeente heeft zijn eigen karakter en bezienswaardigheden, waardoor deze tocht een ontdekkingstocht vol verrassingen en ontdekkingen is.

Je kunt de fietsroute starten vanuit elke gemeente, wat het gemakkelijk maakt om je eigen startpunt te kiezen. De route is ideaal voor fietsliefhebbers die geïnteresseerd zijn in zowel de natuurlijke schoonheid als de culturele rijkdom van het gebied.

De Zeventiendorpenroute is meer dan een fietstocht; het is een reis door het hart van een samengevoegde regio, vol geschiedenis, natuur en lokale charme. Bereid je voor op een avontuurlijke en verrijkende ervaring in Deinze en het Land van Nevele.

79.2 km

4 uur

VERTREKPLAATS

Markt, 9800 Deinze

Eindplaats: Markt, 9800 Deinze

GPS-COÖRDINATEN

N 50.98322° E 3.527455°

BEWEGWIJZERING

GPS of kaart

ONDERGROND

100% verhard

ROUTEPROFIEL

0 0 0 0

  Hoe werkt een GPX

Fietsroutes in de buurt

Ben je opzoek naar een fietsroute in de buurt van de Zeventiendorpenroute Deinze, het land van Nevele? Bekijk hieronder de dichtsbijzijnde routes in en rond Deinze.

Vive le Vélo oranje - Deinze 101
101 km

Vive le Vélo oranje - Deinze

Vive le Vélo blauw - Deinze 162
162 km

Vive le Vélo blauw - Deinze

Route-17 66.8
66.8 km

Route-17

Ontdek 101 Leiespots 41.5
41.5 km

Ontdek 101 Leiespots

Leuke plaatsjes in de buurt

Hotel Torenhof
Hotel

Hotel Torenhof

T Groen Beleven
Camping

T Groen Beleven

Café De Vischmijn
Café

Café De Vischmijn

Ontvang gratis wandel- en fietsinspiratie.