De Geelse boerenbuiten 35

De Geelse boerenbuiten

Knooppunt fietsroute vanuit Stelen

Knooppunten De Geelse boerenbuiten

35 km

35 km 1 uur 45 min Knooppunten De Geelse boerenbuiten
Antwerpse Kempen Antwerpen

Landschapspark de Merode belichaamt een regio waar mens en natuur altijd in harmonie hebben samengeleefd. Naast uitgestrekte bossen en prachtige heidevelden bieden vruchtbare akkers, boomgaarden en tuinen vandaag de dag een overvloed aan heerlijke streekproducten. De toegewijde bewoners zetten hun diepe connectie met het land om in smakelijke en unieke creaties, te vinden in boerderijen, hoevewinkels en ateliers. Deze bijzondere plekjes bevinden zich vaak verscholen in de serene landelijke omgeving, ideaal om per fiets te verkennen via rustige routes. De fietsroutes in deze gids wijzen je de weg naar de meest intrigerende locaties. Vergeet niet met lege fietstassen te vertrekken, want bij terugkomst zullen ze ongetwijfeld gevuld zijn met verrukkelijke vondsten!

Let op deze route is slecht gedeeltelijk bewegwijzerd met knooppunten soms moet je overgaan naar ander knooppunt. Gebruik dus best een fietsgps.

Te volgen knooppunten

De De Geelse boerenbuiten maakt gebruik van een fietsnetwerk een fietsnetwerk en kan je dus volgen aan de hand van de fietsknooppunten. Op elk kruispunt of splitsing staat er een knooppunt en/of verwijzing naar het volgende knooppunt. De knooppuntroute kan je altijd in de twee richtingen volgen.

40
49
10
16
9
81
3
2
2
79
1
69
78
78
49
.....

35 km

1 uur 45 min

VERTREKPLAATS

Sint Apolloniakerk, Stelen 19

GPS-COÖRDINATEN

N 51.124337° E 4.976799°

BEWEGWIJZERING

GPS (route volgt niet altijd de knooppunten)

ONDERGROND

90% verhard

ROUTEPROFIEL

0 0 0 0

  Hoe werkt een GPX   Knooppunten

Fietsroutes in de buurt

Ben je opzoek naar een fietsroute in de buurt van de De Geelse boerenbuiten? Bekijk hieronder de dichtsbijzijnde routes in en rond Geel.

Keizer Karelroute 48.6
48.6 km

Keizer Karelroute

Drieprovincienroute 61.8
61.8 km

Drieprovincienroute

De Witte van Zichem achterna 42.8
42.8 km

De Witte van Zichem achterna

Molenroute zuidoost 47.3
47.3 km

Molenroute zuidoost

Ontvang gratis wandel- en fietsinspiratie.