Bijten in de boerenbuiten van de Merode 79.1
© Visit Flanders

Bijten in de boerenbuiten van de Merode

Fietsroute vanuit Tongerlo

Knooppunten Bijten in de boerenbuiten van de Merode

79.1 km

79.1 km 4 uur Knooppunten Bijten in de boerenbuiten van de Merode
Antwerpse Kempen Antwerpen

Landschapspark de Merode vormt een regio waar mens en natuur in nauwe harmonie samensmelten. Naast uitgestrekte bossen en schilderachtige heidegebieden dragen vruchtbare akkers, boomgaarden en tuinen bij aan een overvloed aan verrukkelijke streekproducten. In boerderijen, hoevewinkels en ateliers zetten toegewijde bewoners hun diepgaande band met het land om in smakelijke en unieke creaties. Deze pareltjes bevinden zich vaak verborgen op rustieke, vredige locaties. Perfect om te verkennen op de fiets via verkeersluwe wegen. De fietsroutes in deze gids leiden je langs de meest fascinerende plekken. Denk eraan om met lege fietstassen te starten, want ze zullen bij terugkeer gevuld zijn met heerlijkheden!

Te volgen knooppunten

De Bijten in de boerenbuiten van de Merode maakt gebruik van een fietsnetwerk een fietsnetwerk en kan je dus volgen aan de hand van de fietsknooppunten. Op elk kruispunt of splitsing staat er een knooppunt en/of verwijzing naar het volgende knooppunt. De knooppuntroute kan je altijd in de twee richtingen volgen.

94
85
31
30
59
32
88
94
86
6
81
20
83
70
83
.....

79.1 km

4 uur

VERTREKPLAATS

Abdij van Tongerlo, Abdijstraat 40, 2260 Westerlo

GPS-COÖRDINATEN

N 51.064359° E 4.825135°

BEWEGWIJZERING

GPS (route volgt niet altijd de knooppunten)

ONDERGROND

95% verhard

ROUTEPROFIEL

0 0 0 0

  Hoe werkt een GPX   Knooppunten

Fietsroutes in de buurt

Ben je opzoek naar een fietsroute in de buurt van de Bijten in de boerenbuiten van de Merode? Bekijk hieronder de dichtsbijzijnde routes in en rond Westerlo.

Leuke plaatsjes in de buurt

B&B Ramslo
B&B

B&B Ramslo

Ontvang gratis wandel- en fietsinspiratie.